Αγαπητές συγχωριανές και συγχωριανοί,

Έπειτα από πραγματοποίηση της ορισθείσας Γενικής Συνέλευσης για τη σημερινή ημέρα, ήτοι 13/11/2022, και την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, σχετικά με την οικονομική αποτίμηση του παρόντος ΔΣ, την τροποποίηση του καταστατικού, προτάσεις για τη συντήρηση της αίθουσας και  εκλογές, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εκ πρώτης λόγω επιτυχίας του προηγούμενου ΔΣ προτάθηκε από την πλήρη απαρτία των παρόντων και λόγω μη συμμετοχής νέων υποψηφίων, η παραμονή του παρόντος ΔΣ, καθώς παρά τα δύσκολα πλαίσια της πανδημίας, έφερε ένα αρκετά μεγάλο αποθεματικό στην Αδελφότητά μας. Η Πατρίτσια Σκόδρα ζήτησε να αποχωρήσει και ομόφωνα η Γενική Συνέλευση πρότεινε να λάβει τη θέση της η Αγγελική Μπέλλου του Παύλου και της Αικατερίνης, την οποία και καλωσορίζουμε και χαιρόμαστε για την προσθήκη αυτή.
Θα θέλαμε βέβαια να ευχαριστήσουμε και την Πατρίτσια Σκόδρα για την συνδρομή της και σε αυτή τη θητεία αλλά και για τη γενικότερη συνδρομή της στην Αδελφότητά μας.
Αποφασίσαμε επίσης να γίνουν στοχευμένες ενέργειες όσον αφορά την αντιμετώπιση της υγρασίας στην αίθουσά μας αλλά και την τροποποίηση του καταστατικού.
Το ανανεωμένο ΔΣ δήλωσε πως θα προχωρήσει στην έκδοση ημερολογίου και στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου ανταμώματος με την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας, για τα οποία θα επανέλθει άμεσα.
Έπειτα από τη λύση της ΓΣ, το ΔΣ συνεδρίασε με θέμα τα άμεσα σχέδιά του και την πραγματοποίηση εκ νέου αρχαιρεσιών.
Στο σημείο αυτό η Γενική Γραμματέας, Άννα Πατεροπούλου,ζήτησε να αποχωρήσει από το ως άνω καθήκον λόγω έντονου προσωπικού της προγράμματος και έτσι οι αρχαιρεσίες τέθηκαν ως εξής:
Πρόεδρος:Μπούρμπος Παύλος
Αντιπρόεδρος:Μπούρμπος Παναγιώτης
Γενική Γραμματέας: Γκρέμου Κωνσταντίνα
Ταμίας:Γκρέμου Μαρία
Μέλη:Αγγελική Μπέλλου,Φωτεινή Μίγκου, Άννα Πατεροπούλου.
Υποσχόμαστε για μία ακόμα φορά να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας αγαπητοί μας συγχωριανοί.Δεν φοβόμαστε όμως διότι γνωρίζουμε θα είστε δίπλα μας και όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλό της Αδελφότητάς μας και του χωριού μας.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της Αδελφότητάς μας

4 thoughts on “”

  1. The next time I read a blog, I hope that it wont disappoint me as much as this one. After all, I know it was my choice to read, however I genuinely thought you would probably have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of whining about something you could fix if you werent too busy looking for attention.

Comments are closed.