ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΞΕΧΩΡΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ”

Πραγματοποιήθηκε εχθές με τεράστια επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας μας για το έτος 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Σάλα Παράδεισος” στο Περιστέρι με ένα γλέντι που ξεκίνησε το μεσημέρι και τελείωσε αργά το βράδυ!

Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς που παρευρεθήκατε και ειδικά εκείνους που ταξίδεψαν από το χωριό μας, αλλά και τους Ηπειρώτες φίλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τους φίλους της Αδελφότητάς μας που πάντα είναι εκεί δίνοντας παλμό και δύναμη! Θα χαρούμε ακόμα περισσότερο αν του χρόνου δούμε ακόμα περισσότερους χωριανούς αλλά και φίλους, ώστε η Αδελφότητά μας να παραμένει ακμαία και ακόμα πιο ενεργή και το άρωμα του Κάτω Ξεχώρου να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Για τις θερμές ευχές του για ένα ευτυχισμένο 2024 ευχαριστούμε τον βουλευτή κο Γιόγιακα.

Το μήνυμά τους για καλή επιτυχία στην εκδήλωσή μας αλλά και για καλή χρονιά απέστειλαν ο κος Παύλος Μπέλλος και ο Προέδρος του χωριού μας, κος Σπύρος Μπούτζης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στο προσωπικό της αίθουσας ” Σάλα Παράδεισος” για τη βοήθεια και τη στήριξη αλλά και στους διασκεδαστές μας ,τον Βαλάντη Βρακά και το Σπύρο Παππά, που με την ορχήστρα τους  για μία ακόμα φορά ήταν παρόντες, ακούραστοι και χαμογελαστοί, διασκεδάζοντάς μας ώρες ατελείωτες!

Θέλουμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε τους συγχωριανούς μας Σταύρο Ζώτο, Παναγιώτη Στράτη και τα Stratis Bakery & Pastry Shop που πάντα εκεί αρωγοί για την Αδελφότητα και το χωριό μας, αφού προσέφεραν την βασιλόπιτα μας αλλά και το κατάστημα Κοσμήματα Ευθυμίου για την προσφορά μίας εικόνας του Προφήτη Ηλία ως αντίτιμο στον τυχερό του φλουριού.

Ευχαριστούμε φυσικά και όλους τους δωροθέτες μας για τις προσφορές τους καθώς συνέβαλαν ο καθένας με την δική του για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Κλείνοντας για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε αλλά και όλους εσάς που θέλατε να είστε κοντά μας αλλά δεν τα καταφέρατε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί συμπαρασύρουμε ανθρώπους με θετικότητα, ενέργεια και διάθεση να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα και να χορέψουν στην υγεία του Κάτω Ξεχώρου. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται νέες δράσεις για μικρούς και μεγάλους για ένα δραστήριο και χαμογελαστό 2024 εκ βάθους καρδίας όλων.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κάτω Ξεχωρητών Θεσπρωτίας ” Ο Προφήτης Ηλίας”