ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές έπειτα από δύσκολες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες η κοπή της πίτας της Αδελφότητάς μας για το έτος 2023. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λαμβάνετε την αγάπη και το σεβασμό μας  και μας τα προσφέρετε πίσω απλόχερα! Ευχαριστούμε όλους εσάς χωριανούς και φίλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και χαρήκαμε ιδιαίτερα που γλεντήσατε με την ψυχή σας μέχρι τις 22.00, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τα εδέσματα του κέντρου που μας φιλοξένησε για φέτος, τη Σάλα Παράδεισος και το προσωπικό της, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άψογη συνεργασία και απόδοση! Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους διασκεδαστές μας, τον Βαλάντη Βρακά και το Σπύρο Παππά, που για άλλη μία φορά, μας τίμησαν, μας διασκέδασαν και ήταν εκεί μάχιμοι αρωγοί ερχόμενοι πρώτοι και φεύγοντας τελευταίοι.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα, εφημέριο του κεντρικού ναού της Παναγίας Ηλιούπολης, Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου, πλησίον του Αρχιεπισκόπου, ενασχολούμενος με τα θέματα του θρησκευτικού τουρισμού, τον χορηγό μας, Δημήτριο Δρεπάνη, πρόεδρο του ομίλου Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης  DGROUP αλλά και τους αντιδημάρχους Περιστερίου, Αναστάσιο Θεοδωράκο και Τάσο Καλλιάφα, για την παρουσία και τις ευχές τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία του τον δημοτικό σύμβουλο Φιλιατών, τον αγαπημένο συγχωριανό και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Αδελφότητάς μας, Παύλο Μπέλλο, που για μία ακόμα φορά μας τίμησε με την παρουσία του, μας ευχήθηκε και μας συνεχάρη χαρακτηρίζοντάς μας ως άξιους συνεχιστές των ιδρυτών, κάτι που μας τιμάς και μας συγκινεί.

Θέλουμε ακόμα για μία φορά να ευχαριστήσουμε τους συγχωριανούς μας Σταύρο Ζώτο, Παναγιώτη Στράτη και τα Stratis Bakery που πάντα εκεί αρωγοί για την Αδελφότητα και το χωριό μας, προσέφεραν την βασιλόπιτα μας.

Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα Ευθυμίου για την προσφορά της εικόνας της Παναγίας ως αντίτιμο του τυχερού για το 2023 μαζί με την δωρεάν φοίτηση και απόκτηση LOWER ή PROFICIENCY από την DGROUP και τον Δημήτριο Δρεπάνη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δωροθέτες μας, η προσφορά των οποίων ήταν τεράστια δύναμη για εμάς αλλά και δείγμα αγάπης για την Αδελφότητά μας και το έργο μας ως Δ.Σ.

Σημασία έχει ότι για άλλη μία φορά μας τιμήσατε με μία αίθουσα εκδηλώσεων γεμάτη κόσμο, γεμάτη χαμόγελα, χορό και αδελφοσύνη, τα οποία ήταν ο στόχος μας  ως Δ.Σ. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη προς το πρόσωπό μας και υποσχόμαστε πως θα συνεχίζουμε να είμαστε εδώ για την Αδελφότητα, το χωριό μας και όλους τους συγχωριανούς αλλά και τους φίλους των οποίων η στήριξη είναι απέραντη.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη, ευχόμενοι κάθε επιθυμία να γίνει πραγματικότητα!

 

 

 

6 thoughts on “ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023”

Comments are closed.