ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2024

Οι μέρες που διανύουμε σηματοδοτούν  την αρχή του χρόνου και πολλοί από εμάς αποφασίζουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας. Επίσης, ελπίζουμε το νέο έτος να μας βρει και πάλι όλους μαζί να χαιρόμαστε και να γιορτάζουμε όπως παλιά!

Αποχαιρετήσαμε, λοιπόν, οριστικά το 2023 και καλωσορίσαμε με ευχές και ενθουσιασμό το 2024, προσμένοντας να θέσουμε σε εφαρμογή τα σχέδια και τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε!

Επειδή λοιπόν κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά, το ΔΣ της Αδελφότητάς μας σας εύχεται ολόψυχα ένα ευτυχισμένο 2024! Θερμές ευχές και για την μεγάλη θρησκευτική εορτή των Θεοφανίων, ο Χριστός, που σήμερα εορτάζεται η Βάπτισή Του να μας προστατεύει πάντα! Θερμές ευχές και στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!

Ζήστε την στο έπακρο και απόλαυσε την κάθε στιγμή!

Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε το ημερολόγιο της Αδελφότητάς μας για το 2024, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του γραφείου μας και να μας ταξιδεύει στο όμορφο χωριό μας, το Κάτω Ξέχωρο!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προμηθευτείτε το ημερολόγιο μας μπορείτε να καλέσετε τον πρόεδρο της Αδελφότητας, Παύλο Μπούρμπο, στο 6973749848.